Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αποκάλυψε επίσημα το battle royale Hyper Scape (trailer)

H Ubisoft αποκάλυψε επίσημα το νέο free to play battle royale game με τίτλο Hyper Scape. Πρόκειται για ένα fast-paced, sci-fi, multiplayer shooter που διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο με το ίδιο όνομα. 99 παίκτες ρίχνονται στο χάρτη Neo-Arcadia, είτε solo, είτε σε ομάδες των τριών και διαγωνίζονται στο Crown Rush, το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Hyper Scape.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι τεχνικές δοκιμές της έκδοσης για PC και μπορείτε να παρακολουθήσετε livestreams από Founders. Κάνοντάς το έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε drops αλλά και μία θέση στις τεχνικές δοκιμές.


Εκτός από το επίσημο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια κάνοντας κλικ εδώ και εδώ θα έχετε πλήρη ενημέρωση για τον τίτλο, που θα λανσαριστεί σε PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*