Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορία για το Warframe στο Nintendo Switch

*
Έχοντας ξεπεράσει τα 38εκ. παίκτες παγκοσμίως, σίγουρα το Warframe είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή free-to-play παιχνίδια για PC και κονσόλες. Τώρα, ανακοινώθηκε ότι σε λίγο καιρό στη διασκέδαση θα μπορούν να μετέχουν και οι κάτοχοι Nintendo Switch. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφτατου Nintendo Direct και ως ημερομηνία λανσαρίσματος, έχει οριστεί η 20η Νοεμβρίου 2018. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2013 από τη developer και publisher Digital Extremes και παρά τις όχι και τόσο καλές αρχικές κριτικές, χάρη στα updates και expansions που συνεχίζονται μεχρι σήμερα, κατόρθωσε να κερδίσει εκατομμύρια παίκτες. Την έκδοση για το Switch έχει επιμεληθεί η Panic Button, που προηγουμένως έχει φέρει στο ίδιο σύστημα τα DOOM και Wolfenstein II: The New Colossus. Παρακάτω το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*