Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάντε δικό σας το The Witcher: Enhanced Edition εντελώς δωρεάν

*
Τα δωρεάν παιχνίδια για PC και κονσόλες είναι πάντα ευπρόσδεκτα και μια ακόμη ενδιαφέρουσα προσφορά ήρθε στο προσκήνιο, χαρίζοντας σε όλους το The Witcher: Enhanced Edition. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το GOG και να ακολουθήσουν μια σύντομη διαδικασία, η οποία ωστόσο θα προσθέσει το game της CD Projekt RED για πάντα στη συλλογή τους. Συγκεκριμένα, αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουν το Gwent: The Witcher Card Game και στη συνέχεια να επισκεφθούν την ειδική σελίδα Gwent Welcome Bonus, να εγγραφούν στο newsletter της υπηρεσίας (μπορούν να διαγραφούν άμεσα) για να μπορέσουν να προσθέσουν στο library και την πρώτη περιπέτεια του Geralt, αλλά και να αποκτήσουν δωρεάν ένα Gwent Card Keg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*