Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery Tour: Ancient Egypt

*
Κάθε τίτλος Assassin’s Creed καλύπτει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και ιδίως στα δύο τελευταία παιχνίδια, η Ubisoft επεκτείνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία με τη σειρά Discovery Tour. Τώρα, στο πλαίσιο της καμπάνιας Play Your Part, Play at Home, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους PC να αποκτήσουν δωρεάν το Discovery Tour: Ancient Greece για το Assassin’s Creed: Odyssey και το Discovery Tour: Ancient Egypt για το Assassin’s Creed: Origins. Μόνη προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στο Uplay, κάτι που ούτως ή άλλως μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε.

Το Discovery Tour: Ancient Greece είναι μια εικονική ξενάγηση στην αρχαία Ελλαδα, ενώ το Discovery Tour: Ancient Egypt επικεντρώνεται στην εποχή των Πτολεμαίων. Η προσφορά θα τρέχει μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*