Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν τα Enter the Gungeon και God's Trigger

*
Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, ωστόσο τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store συνεχίζουν ακάθεκτα με την πλατφόρμα της Epic Games να μας προσφέρει εντελώς δωρεάν τα Enter the Gungeon και God's Trigger για αυτή την εβδομάδα. Τα Enter the Gungeon και God's Trigger θα είναι διαθέσιμα από τις 20 μέχρι και τις 27 Αυγούστου 17:59 ώρα Ελλάδας και αφού μπουν στη βιβλιοθήκη σας, θα μείνουν εκεί για πάντα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα Hitman Game of the Year Edition και Shadowrun Collection.

Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε τους παραπάνω τίτλους θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε το κάθε παιχνίδι από τις σελίδες τους, στο store.


Καλή σας διασκέδαση!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*