Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Dead Space

*
H υπηρεσία Origin της EA συνεχίζει να "κερνάει" παιχνίδια. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος "On the House", προσφέρεται δωρεάν το Dead Space για Windows PC. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2008, οπότε δεν απαιτείται ιδιαίτερη υπολογιστική ισχύς, με βάση τα σημερινά δεδομένα, προκειμένου να τρέξει ομαλά. Βεβαίως εννοείται ότι παραμένει ένα από τα καλύτερα horor games της προηγούμενης δεκαετίας. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Isaac Clarke, ένας μηχανικός του USG Ishimura που δημιουργεί προηγμένα όπλα και μάχεται ορδές εχθρών που ονομάζονται Necromorphs. Δεν αρκεί να τους πυροβολεί κάποιος στο κεφάλι, αλλά πολλές φορές είναι αναγκαίος ο διαμελισμός τους. Η προσφορά δεν θα ισχύει για πάντα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να κατοχυρώσουν το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*