Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Europa Universalis 2

*
Προκειμένου να γιορτάσει τα 20 χρόνια της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών στρατηγικής, το GOG προσφέρει δωρεάν το Europa Universalis 2. Απλά μπείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού και ζητήστε την κόπια σας.

Το Europa Universalis 2 λανσαρίστηκε το 2011 και σας δίνει τον έλεγχο ενός έθνους με πάνω από 500 χρόνια ιστορίας. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει τρία ακόμα παιχνίδια της ίδιας σειράς. Τα Europa Universalis 3, Europa Universalis: Rome και Europa Universalis 4.


Παράλληλα τρέχουν εκπτώσεις για τα παιχνίδια στρατηγικής της Paradox Interactive και μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση έως και 80% δημοφιλείς κυκλοφορίες, όπως τα Age of Wonders, Stellaris και Hearts of Iron. Σε περίπτωση που αγοράσετε τρία παιχνίδια από μία σειρά θα έχετε επιπλέον έκπτωση 10%. Αν αποκτήσετε όλόκληρη σειρά, η έκπτωση ανεβαίνει στο 15%.

Όλα τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα ως τις 24 Οκτωβρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*