Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Final Fantasy 14: Heavensward

*
Εβδομάδα δώρου για τους φίλους της σειράς Final Fantasy, αφού μπορούν να αποκτήσουν -για λίγες μέρες- δωρεάν το Final Fantasy 14: Heavensward. Το εν λόγω DLC είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα στις εκδόσεις PC και PS4 μέχρι και τις 27 Ιουνίου. Το πακέτο έξτρα περιεχόμενου μπορείτε να το κατεβάσετε για το PC μέσα από το Steam και για το PlayStation 4 από το PlayStation Store. Κάτι που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι πως για να παίξετε το εν λόγω DLC θα χρειαστείτε το The Final Fantasy XIV Online Starter Edition. Η Square Enix σημειώνει πάντως πως το Heaveansward που προσφέρει δεν είναι συμβατό με την Steam έκδοση του Starter Edition. Αν λοιπόν «ψήνεστε», σπεύσατε, μιας και η προσφορά θα ισχύει για μερικές ακόμη εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*