Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Lost Odyssey στο Xbox One

Οι τίτλοι του Xbox 360 που είναι backwards compatible ξεπερνούν πλέον τους 300 και πλέον μιλάμε για μια μεγάλη διαθέσιμη βιβλιοθήκη, με επιλογές για όλα τα γούστα. Δύο τίτλοι που είναι διαθέσιμοι εδώ και καιρό είναι τα Lost Odyssey και Blue Dragon, που πλέον είναι προσβάσιμοι και σε όσους δεν διαθέτουν τα αντίστοιχα original δισκάκια, σε ψηφιακή μορφή, μέσω του Xbox 360 Marketplace. Επιπλέον, στο πλαίσιο των εορτασμών για το κλείσιμο ενός έτους λειτουργίας του Xbox One Backwards Compatibility Program, η Microsοft προσφέρει δωρεάν το Lost Odyssey, με την εν λόγω προωθητική ενέργεια να έχει ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να κάνετε μια επίσκεψη στο blog του Major Nelson.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Κατέβηκε εννοείται! Είχα την εντύπωση πως και το lue dragon ήταν δωρεάν αλλά δυστυχώς αποδείχτηκα λάθος.. Δεν πειράζει βέβαια καλό είναι και το Lost Odyssey.

*