Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Rising Storm GOTY Edition

*
Οι τίτλοι που μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν οι κάτοχοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυτές τις ημέρες, διαδέχονται η μια την άλλη. Έτσι λοιπόν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Rising Storm Game of the Year Edition εάν έχετε λογαριασμό στο Humble Bundle ή απλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν. Με το που συνδεθείτε, θα λάβετε ένα κωδικό για το Steam και ο τίτλος θα είναι έτοιμος να προστεθεί στη συλλογή σας. Για να επωφεληθείτε της συγκεκριμένης προσφοράς απλά μπορείτε να κάνετε click εδώ, απλά βιαστείτε γιατί δεν έχει μείνει ακόμη πολύς χρόνος. Στη συνέχεια ακολουθεί το launch trailer του τίτλου, που αν και κάπως παλιό, θα σας δώσει μια γενική εικόνα για το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*