Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Sludge Life (trailer)

H έκδοση του first-person open world graffiti game Sludge Life για PC είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Epic Games Store. Όπως ανακοίνωσαν ο publisher Devolver Digital και οι developers Terri Vellmann και Doseone, η προσφορά θα ισχύει για ένα χρόνο, δηλαδή ως τις 28 Μαΐου 2021. Η αντίστοιχη έκδοση του παιχνιδιού για Nintendo Switch παραμένει σε διαδικασία ανάπτυξης.

Βλέποντας το όνομα της Devolver Digital, είναι λογικό κάποιος να περιμένει ένα παιχνίδι με δράση, αρκετές δόσεις χιούμερ και ακόμα περισσότερα παράδοξα. Αν ονειρευόσασταν να γίνεται βάνδαλος, τότε μπορείτε να το κάνετε από την άνεση που προσφέρει ο υπολογιστής σας και μάλιστα δίχως τον κίνδυνο να σας κλείσουν στο φρέσκο. Ότι τριτοκοσμικό φαντάζεστε μπορείτε να το κάνετε στο Sludge Life, αρκεί να έχετε ως κίνητρο την περιέργεια και θέληση να εξερευνήσετε τα πάντα.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*