Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το The Witcher: Enhanced Edition

*
Η ιστοσελίδα Ars Technica ανακοίνωσε την συνεργασία της με το GOG και έτσι από εδώ και στο εξής φαίνεται πως θα δούμε αρκετές προωθητικές ενέργειες από τις δύο πλευρές. Πρώτη στάση είναι η δωρεάν διάθεση του The Witcher: Enhanced Edition και για να αποκτήσετε τον εν λόγω τίτλο χωρίς να δαπανήστε χρήματα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το γνωστό site και να δώσετε το mail σας. Κατόπιν, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας έρθει ένας κωδικός και θα μπορείτε να το περάσετε στην ψηφιακή συλλογή σας και να το κρατήσετε για πάντα.



Ο κωδικός ισχύει τόσο για συστήματα Windows όσο και MacOS, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι η προωθητική αυτή ενέργεια ισχύει για λίγες ακόμη ώρες, οπότε αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει να βιαστείτε. Για να κατεβάσετε το παιχνίδι δηλώστε το mail σας εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ili@s86
    • Για όσους φίλους ενδιαφέρεστε για την προσφορά του Witcher, να σας ενημερώσω για ένα θεματάκι που αντιμετώπισα. Στο site της Ars Technica ζητάει ενεργό λογαριασμό email, για να σου στείλει εκεί τον κωδικό. Αν και δεν αναγνώριζε το yahoo mail μου, μόλις έβαλα το αντίστοιχο gmail μου, έλαβα κανονικά τον κωδικό. Αν έχετε μόνο yahoo και ενδιαφέρεστε, φτιάξτε και ένα λογαριασμό gmail καλού κακού... :)

*