Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το ακυρωθέν Saints Row Undercover

Τα νέα για το ακυρωθέν Saints Row της Volition δεν σταματάνε και κατόπιν των αποκαλύψεων για την ύπαρξή του, η εταιρεία αποφάσισε να το διαθέσει δωρεάν στο κοινό. Το Saints Row Undercover, προοριζόταν για το PSP και αρχικά ήταν σχεδιασμένο ως port του Saints Row 2. Αργότερα κατέληξε να είναι standalone τίτλος, όμως η εταιρεία δεν ήταν ικανοποιημένη με το προτότυπο και αποφάσισε την ακύρωσή του.



Όσοι λοιπόν επιθυμούν να κατεβάσουν το ISO του Saints Row Undercover μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας Unseen64, που φιλοξενεί και άλλα παιχνίδια που είχαν παρόμοια τύχη. Για να το παίξετε θα πρέπει να διαθέτετε είτε έναν PSP emulator, είτε ένα PSP με custom firmware. Εννοείτε πως μιας και πρόκειται για ένα προτότυπο και τίποτα παραπάνω, το παιχνίδι δεν αποκλείεται να είναι γεμάτο bugs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*