Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν τα Close To The Sun και Sherlock Holmes: Crimes and Punishments για το PC σας

Τα Close To The Sun και Sherlock Holmes: Crimes and Punishments είναι πλέον διαθέσιμα εντελώς δωρεάν και σας περιμένουν να τα κατεβάσετε από το Epic Games Store μέχρι τις 16 Απριλίου. Μαζί με τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, η Epic Games παρουσίασε και τους τίτλους που θα αποκτήσουμε την επόμενη εβδομάδα, με τα Just Cause 4 και Wheels of Aurelia να έρχονται στην ψηφιακή βιβλιοθήκη μας σύντομα. Για να αποκτήσετε τους παραπάνω τίτλους θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε τα παιχνίδια από τις σελίδες τους στο store.

Για μια γεύση γύρω από τα Close To The Sun, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Just Cause 4 και Wheels of Aurelia δείτε τα παρακάτω trailers.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*