Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το Overcooked για PC

*
Οι ευκαιρίες για δωρεάν κατέβασμα παιχνιδιών για PC συνεχίζονται και ήρθε η ώρα του Overcooked. Το εν λόγω game είναι το επόμενο free game που χαρίζει το Epic Store, οπότε αν επιθυμείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα και να προχωρήσετε τη διαδικασία προσθήκης στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Το Overcooked είναι από τα πλέον δημοφιλή games αυτήν την περίοδο στις πλατφόρμες streaming και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Ο ρόλος σας είναι αυτός ενός σεφ που προσπαθεί να σερβίρει όλους τους πελάτες, ακολουθώντας τις εντολές πλήκτρων που εμφανίζονται στην οθόνη.


Και για να μην ξεχαστείτε, το επόμενο δωρεάν game του Epic Store είναι το Torchlight και θα ξεκινήσει να προσφέρεται στις 11 Ιουλίου. Μέχρι τότε, Overcooked!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*