Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορονοϊός: 27 δωρεάν games για το PC σας, διαθέσιμα τώρα

*
Ο κορονοϊός μάς έχει περιορίσει ιδιαίτερα, οπότε τι καλύτερο από το να εκμεταλλευτούμε ένα ειδικό promotion και να προσθέσουμε 27 τίτλους στη βιβλιοθήκη μας; Τα παιχνίδια έρχονται από την πλατφόρμα GOG και στο πλαίσιο της ενέργειας “Stay at home”. Στόχος του GOG είναι να προσφέρει διασκέδαση στον κόσμο όσο κάθεται σπίτι του, στο πλαίσιο της προστασίας από την πανδημία και της εύρεσης τρόπων να περάσει ο χρόνος του καθενός. Στη λίστα περιλαμβάνονται μερικά games όπως τα Beneath a Steel Sky, Ultima 4 και Shadow Warrior Classic και μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά εδώ.



Η προσφορά ισχύει έως και τις 30 Μαρτίου, οπότε σπεύσατε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας το συντομότερο δυνατό, για να τα κρατήστε για πάντα δικά σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*