Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορονοϊός: Δωράκια από την Ubisoft με Child of Light και Ghost Recon Breakpoint

*
Η Ubisoft θέλει να βοηθήσει τους gamers που είναι κλεισμένοι μέσα λόγω του κορονοϊού και προσφέρει games της σε μορφή δώρου και δωρεάν δοκιμής. Αρχικά, το UbiArt RPG Child of Light που κυκλοφόρησε το 2014 είναι δωρεάν για όλους στο PC, αρκεί να το προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους στο Uplay μέχρι και τις 28 Μαρτίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το προσθέσετε στη συλλογή σας είναι να επισκεφθείτε αυτό το link και να ακολουθήσετε άμεσα τα βήματα που θα βρείτε.



Σε ό,τι αφορά το Ghost Recon Breakpoint, το game είναι δωρεάν για να το δοκιμάσετε έως και τις 30 Μαρτίου και να πάρετε μια γεύση από την περσινή παραγωγή της γαλλικής εταιρείας. Η free-to-try έκδοση θα είναι διαθέσιμη για το Σαββατοκύριακο σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή τόσο για PC, όσο και για Xbox One και PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*