Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κώδικας στο Steam ίσως μαρτυρά πως η Valve ετοιμάζει υπηρεσία cloud gaming

*
Οι πρώτες ενδείξεις πως η Valve μπορεί να εργάζεται πάνω σε μια νέα υπηρεσία cloud gaming για το Steam εμφανίστηκαν μέσω κώδικα του site. Το Steam Database (που παρακολουθεί τις αλλαγές στο Steam και τα games της Valve) εντόπισε μια ειδοποίηση που έφτασε στους συνεργάτες της Valve και τους ζητούσε να συμφωνήσουν με το “Steam Cloud Gaming Addendum”. Στην παρούσα φάση, μια τέτοια κίνηση έχει λογική από πλευράς Steam, καθώς θα προστεθεί στη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές με λογαριασμό στο Steam. Μπορεί βέβαια και όλα τα παραπάνω να είναι απλά η αλλαγή ονόματος μιας από τις υπηρεσίες που προσφέρει ήδη το Steam, ωστόσο οι φήμες και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο διαδίκτυο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*