Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Control, Dragon Age και Tomb Raider τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου για την υπηρεσία Prime Gaming

*
Η Amazon αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια για τον Νοέμβριο για τα μέλη της υπηρεσίας Prime Gaming.

Έτσι λοιπόν οι τίτλοι που θα μπορέσετε να κατεβάσετε και να κρατήσετε στην συλλογή σας είναι οι εξής: Control Ultimate Edition, Dragon Age Inquisition, Rise of the Tomb Raider, Rogue Heroes, Liberated, Puzzle Agent 2, Demon Hunter: New Chapter, Brakes Are For Losers και Secret Files: Sam Peters.


Ενημερώνουμε πως τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα για μερικές μέρες ακόμα ώστε να τα προσθέσετε στην “βιβλιοθήκη” σας και είναι τα: Star Wars: Squadrons, Alien Isolation, Ghostrunner, Song of Horror Complete Edition, Red Wings: Aces of the Sky, Wallace and Gromit’s Grand Adventures, Blue Fire, Tiny Robots Recharged, Whiskey and Zombies: The Great Southern Zombie Escape και Secret Files 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*