Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με PES 2019 τα PS Plus Games Ιουλίου 2019

*
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για τον Ιούλιο 2019 και το PES 2019 είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Η ιαπωνική εταιρεία κάνει ένα πρώτης τάξης δώρο στους ποδοσφαιρόφιλους, αφού τους προσφέρει δωρεάν το περσινό ποδοσφαιρικό game της Konami εν μέσω καλοκαιριού και λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Horizon Chase Turbo.

Πέραν του PES 2019, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να κάνουν δικό τους και το Horizon Chase Turbo, το arcade racing game της Aquiris Game Studio που πωλείται έναντι €19,99 από το PlayStation Store.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Παιχνιδάρα το Horizon Chase Turbo! Και το Pro δεν είναι άσχημο. Το είχα πάρει τον Φεβρουάριο στα 10€. Ευχάριστη αλλαγή μετά από χρόνια στο FIFA. Βέβαια έχει και αυτό τα θέματα του, που κάποιες στιγμές σε κάνουν να φτάσεις στα όριά σου αλλά τέσπα. :p
      Θα μπει και φρέσκο αίμα στο online!
      Αναμένουμε την απάντηση της MS!

    • PORTAL
    • Πως γινεται να υπαρχουν την ιδια εποχη το Games Pass και αυτη η γελοιοτητα που λεγεται Plus ενας Θεος το ξερει.

*