Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Shadow of the Colossus και Sonic τα PS Plus games Μαρτίου 2020 (trailer)

*
Ενημέρωση 18:35μμ, η Sony μόλις επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα και μάλιστα δημοσίευσε και το σχετικό trailer. Ακολουθεί το αρχικό άρθρο.

Η ώρα της ανακοίνωσης των PS Plus games Μαρτίου 2020 έφτασε και η Sony άνοιξε τα χαρτιά της με πρωταγωνιστή το Shadow of the Colossus και ένα Sonic game. Ίσως όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, αφού οι τίτλοι εμφανίστηκαν μέσω διαρροής από sites της Πολωνίας. Συγκεκριμένα, μέσα στον μήνα που ξεκινάει σε λίγες μέρες, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να κάνουν δικά τους τα Shadow of the Colossus και Sonic Forces, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τα τέλη του μήνα και θα μπορείτε να τα βρείτε στη σχετική καρτέλα του PlayStation Store. Υπενθυμίζεται πως στα παιχνίδια αυτά έχετε πρόσβαση μόνο όσο έχετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus. Αναμένουμε εντός της ημέρας επίσημη ανακοίνωση και trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Μέχρι να επιβεβαιωθούν στις 6:30 απ το PsBlog θα σχολιάσω τη φήμη με λίγο grain of salt που λένε και στο χωριό μου :p Shadow of Colosus δεν θα πλήρωνα ποτέ να αγοράσω αλλά θα θελα να το δοκιμάσω για να δω αν όντως ανταποκρίνεται στον μύθο που έχει χτίσει.Ευπρόσδεκτη προσθήκη.Τωρα Sonic παιχνίδι το 2020 τι φάση?Κλείσανε deal για προώθηση της ταινίας και μας κερνάνε σαβούρα μάλλον:p Aaaanyway, το καλοκαίρι που λήγει η ετήσια συνδρομή μου για το online ελπίζω να έχει ανακοινωθεί το μέλλον της υπηρεσίας στις next gen για να αποφασίσω αν θα ανανεώσω ή θα περιμένω...

    • PORTAL
    • Ετσι θα το παει η Sony μεχρι να ερθει το PS5. Θα συνεχισει να δινει παιχνιδια αναγνωρισμενα μεν, που εχουν παιξει οι παντες δε. Και πολυ remaster. Τα δινει τωρα πριν ερθει το PS5 και παρα-παλιωσουν. Ολοι ξερουμε οτι κανεις δεν περιμενε να ερθει το 2020 για να παιξει The Last of Us, Shadow of The Colossus, Uncharted και Bioshock. Αυτα πλεον ειναι παιχνιδια αλλης εποχης. Ομως αν τολμησεις να παραπονεθεις θα πεταχτει ο κλασικος απολογητης να σου πει οτι "ειναι παιχνιδαρες". Οσο για τη Microsoft.. δεν εχει καταλαβει οτι μετα το Stadia ο Χαρος τους ψαχνει, και συνεχιζουν να δινουν σαβουρες με το Gold. Και συνεχισουν να χρεωνουν το Gold στο 360 οι Ταμτακοι.

*