Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Sniper Elite 4 πρωταγωνιστή τα PS Plus Games Αυγούστου 2019 (trailer)

*
Η Sony ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για τον Αύγουστο του 2019. Οι δύο τίτλοι που θα προσφερθούν για αυτόν το μήνα σε όσους έχουν στην κατοχή του PS4 και ενεργή συνδρομή θα είναι τα games Sniper Elite 4 και WipeOut Omega Collection. Υπενθυμίζεται πως η υπηρεσία πλέον προσφέρει παιχνίδια μόνο για την κονσόλα PS4 και όχι για τα PS3 και PS Vita, οπότε με αυτά τα δύο games θα πορευτείτε μέχρι και τα τέλη του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού που μπαίνει αύριο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα PS Plus Games Αυγούστου 2019, μέσα από τον παρακάτω player και το σχετικό trailer που δημοσίευσε η ιαπωνική εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*