Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι 12 Days of Free Games στο Epic Games Store

*
Γιορτές πλησιάζουν και οι προσφορές στο Epic Games Store είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Πρώτα απ' όλα, υπάρχει η προωθητική ενέργεια 12 Days of Free Games. Όπως γίνεται κατανοητό, από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2019, μέχρι το τέλος του έτους και κάθε μέρα, σας περιμένει ένας διαφορετικός, δωρεάν τίτλος. Προσοχή, η προσθήκη κάθε νέου παιχνιδιού πραγματοποιείται στις 18:00 μμ καθημερινά. Η αρχή πραγματοποιείται με το Into the Breach.

Επιπλέον, τρέχει το Holiday Sale που θα ολοκληρωθεί την 1η Ιανουαρίου 2020 και κατά τη διάρκειά του μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση, μεταξύ άλλων, τα Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2, Control, The Outer Worlds, Tom Clancy’s The Division 2 και Ghost Recon Breakpoint.


Επίσης η Epic προσφέρει έκπτωση $10 σε όλους και αν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για αγορά συγκεκριμένων παιχνιδιών, τότε πολύ πιθανό να σας δωθεί ένα ακόμα, ίσης αξίας. Θα πρέπει απλά να ξοδέψετε το πρώτο κουπόνι για αγορές παιχνιδιών που κοστίζουν το λιγότερο $14,99. Εξαιρούνται προπαραγγελίες, season passes, DLC ή άλλες αγορές εντός παιχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*