Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως θα αποκτήσετε μια δωρεάν κόπια του Dying Light: Bad Blood για PC

*
Η Techland ανακοίνωσε πως όλοι οι κάτοχοι του Dying Light, δικαιούνται από μια δωρέαν κόπια του Dying Light: Bad Blood για PC. Το δώρο έρχεται περίπου μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι το Dying Light 2 αναβάλεται επ' αόριστο.

“Ως δείγμα της εκτίμησής μας προς την εκπληκτική μας κοινότητα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα δωρεάν αντίτυπο του Dying Light: Bad Blood, σε κάθε Survivor που θέλει να επεκτείνει την εμπειρία του με το Dying Light”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Techland.


Για να αποκτήσετε τη δωρεάν κόπια σας θα πρέπει να κάνετε μια περατζάδα από το Dying Light dockets site, στη συνέχεια login ή δημιουργία νέου λογαριασμού και μετά θα πρέπει να τον λογαριασμό σας σε Steam, PlayStation ή Xbox.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα εμφανιστεί ένα banner στην ιστοσελίδα που θα σας ενημερώνει οτι είστε πλέον κάτοχοι του Dying Light: Bad Blood για PC. Πατώντας πάνω σε αυτό θα σας δοθούν οδηγίες για το πως θα λάβετε τον κωδικό για Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*