Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ρηχά νερά και τα PS Plus Games Μαΐου 2019

*
Φαίνεται πως η Sony ακολουθεί την Microsoft στην επιλογή μικρότερης δυναμικής παιχνιδιών για τα PS Plus Games που θα δώσει τον Μάιο. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε τους δύο τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν σε όσους κατόχους PlayStation 4 έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να κατεβάσουν από το PlayStation Store χωρίς καμία επιπλέον χρέωση τo Overcooked της Team17 Software και το What Remains of Edith Finch της Annapurna Interactive. Περισσότερα για τα δύο παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στα παραπάνω links που θα σας οδηγήσουν στις αντίστοιχες σελίδες τους στο PlayStation Store ή στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Edith Finch διαμαντάκι!!!Παρότι walking simulator , αφηγηματικά είναι έτη φωτός μπροστά από πολλές ''ψαγμένες'' παραγωγές εκεί έξω...Από τα games που επιβάλλεται να υπάρχουν στο Plus (και στο Game Pass το πρόσθεσαν) σαν ''τροφή για σκέψη'' !!!

*