Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το free to play Call of Duty: Mobile

*
Activision και Tencent ανακοίνωσαν ότι το free-to-play Call of Duty: Mobile, πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες. Για όσους ενδιαφέρονται, το pre-registration έχει ήδη ξεκινήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Το Call of Duty: Mobile προσφέρει στους παίκτες χάρτες, modes, όπλα και χαρακτηρες από όλο το Call of Duty franchise, περιλαμβανομένων των σειρών Black Ops και Modern Warfare. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται το βραβευμένο studio Timi της Tencent και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με game modes όπως τα Team Deathmatch, Search and Destroy και Free-For-All, σε χάρτες όπως οι Nuketown, Crash, Hijacked και πολλοί άλλοι. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*