Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Alien: Isolation και Hand of Fate 2 θα είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

*
Μια εκπληκτική εβδομάδα περιμένει τους PC gamers στο Epic Games Store με τα About Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth και The First Tree να είναι τα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας. Φυσικά και η επόμενη Πέμπτη με την σειρά της θα είναι δυνατή καθώς όπως ανακοίνωσε η Epic Games τα Alien: Isolation και Hand of Fate 2 θα είναι οι επόμενοι δωρεάν τίτλοι της πλατφόρμας.

Τα Alien: Isolation και Hand of Fate 2 θα γίνουν διαθέσιμα την Πέμπτη 22 Απριλίου μετά την λήξη της διαθεσιμότητας των τρέχων παιχνιδιών και για να γίνουν δικά σας αρκεί να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Store.

Το Alien: Isolation είναι ένας από τους δυνατότερους τίτλους από το σύμπαν των Aliens που θα φέρει ένα εξαιρετικό και κλειστοφοβικό περιβάλλον στους παίκτες, όσο ένα Xenomorph μας καταδιώκει στο Sevastopol Station.

Το Hand of Fate 2 είναι ένας ιδιαίτερος old-school dungeon-crawler τίτλος από την Defiant Development, που θα βάλει τους παίκτες σε μάχες που κάθε όπλο, κάθε ικανότητα και αντίπαλος έχει προκαθοριστεί από μια σειρά καρτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*