Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα δωρεάν τα games The End is Nigh και Abzu

*
Τα The End is Nigh και Abzu είναι δύο παιχνίδια που θα μπορείτε να κάνετε δικά σας εντελώς δωρεάν την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τους τίτλους που θα προσφέρει η Epic από το ψηφιακό της κατάστημα Epic Games Store και έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε αυτήν την προσφορά από τις 5 και τις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Για όσους δεν το έχουν προλάβει, αυτήν την εβδομάδα και ως τις 5 Σεπτεμβρίου προσφέρονται από το ίδιο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς καμία χρέωση, το Celeste και το Inside, δύο ακόμα αξιόλογα παιχνίδια. Αν θέλετε να μην χάνετε κανένα δωρεάν παιχνίδι που προσφέρεται, σημειώστε τη σχετική σελίδα μας και βάλτε την στα bookmarks, για να ενημερώνεστε άμεσα και να προλαβαίνετε τις προσφορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*