Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Death Coming είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store (trailer)

Τα Amnesia: The Dark Descent και Crashlands είναι πλέον διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το Epic Games Store και όπως κάθε εβδομάδα η Epic Games παρουσίασε τον επόμενο τίτλο που θα λάβουμε δωρεάν για το PC την ερχόμενη εβδομάδα από την ψηφιακή πλατφόρμα. Συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου θα γίνει διαθέσιμο το Death Coming της NExT Studios χωρίς επιπλέον κόστος, στην περίπτωση ενός επιπλέον παιχνιδιού θα ενημερωθούμε την επόμενη εβδομάδα.

Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε τους τίτλους θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε τα παιχνίδια από τις σελίδες τους στο store. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο πλέον το Epic Games Store ζητά την χρήση του Two-Factor Authentication για να μπορείτε να λάβετε τις δωρεάν προσφορές.


Για μια γρήγορη ματιά πάνω στo Death Coming της NExT Studios μπορείτε να δείτε τo παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*