Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία παιχνίδια για PC χαρίζει το Epic Games Store

*
Τρία παιχνίδια για PC έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη συλλογή σας αυτή την εβδομάδα, μέσω του Epic Games Store, που για μια ακόμα φορά παίζει τον ρόλο του χορηγού διασκέδασης. Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει στους χρήστες του, δίχως την οποιαδήποτε χρέωση, τα Deponia: The Complete Journey, Ken Follet's The Pillars of the Earth και The First Tree. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μέχρι την Πέμπτη 22 Απριλίου, ώρα 17:59.

Αν θέλετε να κάνετε δικά σας για πάντα τα παιχνίδια, το βασικό και απαραίτητο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Διαδικασία εύκολη και κυρίως χωρίς κανένα κόστος. Θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα τα Alien Isolation και Hand of Fate 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*