Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: 15 δωρεάν παιχνίδια θα δώσει το Epic Games Store για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το Epic Games Store θα ξεκινήσει από τις 16 Δεκεμβρίου 2021 να δίνει δωρεάν τίτλους κάθε μέρα μέχρι τέλους του χρόνου, με το πρώτο παιχνίδι να είναι το Shenmue 3. Επίσης έχει προγραμματισεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου μεγάλες εκπτώσεις σε παιχνίδια με το End of Year Sale.

Τα πρώτα 14 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε μόνο για μια μέρα, ενώ για τον 15ο τίτλο θα έχετε χρόνο να το προσθέσετε στην συλλογή σας για μία εβδομάδα.


Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω ισχύουν, τότε το Epic Games Store δεν θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί μια τέτοια ενέργεια, καθώς τα Χριστούγεννα του 2020 έδωσε 15 δωρεάν τίτλους ενώ την περίοδο γιορτών του 2019 κατάφερε και δώρισε άλλους 12.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*