Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με Mortal Kombat X τα PS Plus Games Οκτωβρίου 2021

*
Μια νέα φήμη από γαλλικό site «φωτογραφίζει» τα PS Plus Games Οκτωβρίου, από τα οποία ξεχωρίζει το Mortal Kombat X. Συγκεκριμένα, το Deadlabs φαίνεται πως έχει στα χέρια του μια εικόνα σχετικά με τα παιχνίδια που θα προσφέρει η Sony δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας της τον άλλο μήνα. Το ιστορικό του Deadlabs επιβεβαιώνει πως έχει καλή πληροφόρηση, μιας και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει στη δημοσιότητα τα PS Plus Games πριν αυτά ανακοινωθούν. Συγκεκριμένα λοιπόν για τον Οκτώβριο, το site σημειώνει πως οι κάτοχοι PS5 θα απολαύσουν το Hell Let Loose, ενώ οι κάτοχοι PS4 τα Mortal Kombat X και PGA Tour 2K21. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχουμε και την τυπική επιβεβαιώση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*