Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Go Heroes: Prometheus, το ελληνικό videogame που χρειάζεται τη στήριξή μας

*
Η ελληνική Happyland Games ετοιμάζει το Go Heroes: Prometheus. Δείτε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το project που ζητάει τη στήριξή μας.

Το GO HEROES: Prometheus είναι ένα συναρπαστικό game που ήρθε για να πει με τον μοναδικό του τρόπο, την μυθική ιστορία του Προμηθέα. Του Τιτάνα που έδωσε στους ανθρώπους τα προνόμια των θεών. Στο σταυροδρόμι των action και turn-based puzzle adventure genres, ο παίκτης αποκτά τον έλεγχο του  Προμηθέα και μέσα από πολλαπλά επίπεδα που θα χρειαστούν σκέψη και επιδεξιότητα, καλείται να φέρει εις πέρας την υπέρτατη αποστολή: να κλέψει τη φωτιά από τους Θεούς!




Στο απαιτητικό αυτό ταξίδι των μύθων που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν θα πρέπει να καταβάλεις μυθικούς εχθρούς και γρίφους και να κερδίσεις τις δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις! Η Happyland Games επέλεξε το Kickstarter την κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα χρηματοδότησης για δημιουργικές ιδέες και projects και καλεί τους φίλους των δυνατών gaming εμπειριών να την υποστηρίξουν.

Από τις 29 Ιουνίου και για 31 μόνο ημέρες, το demo του GO HEROES: Prometheus θα διατίθεται στην πλατφόρμα ώστε όσοι το επιθυμούν να το παίξουν και να το υποστηρίξουν οικονομικά με στόχο την επιτυχημένη ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Η ανάπτυξη του GO HEROES ξεκίνησε στο Game Jam που διοργανώθηκε από το ΕΜΠ στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου τον Ιούλιο του 2017. Στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο πρωτότυπο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες. Τελικά το παιχνίδι κατέκτησε την πρώτη θέση με τους δημιουργούς του έκτοτε να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις και να αποσπούν  επιπλέον σημαντικούς τίτλους όπως η πρώτη θέση στο People’s Choice Awards του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού Nordic Games το 2018.

Το demo του GO HEROES: Prometheus διατίθεται ήδη δωρεάν στα online καταστήματα Steam, Itch.io και GameJolt ώστε να το γνωρίσει το κοινό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*