Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LEC Summer Finals 2019: Συνέντευξη με τον Trevor “Quickshot” Henry

*
Τη μέρα του μεγάλου τελικού στα LEC Summer Finals 2019 ήμασταν, ξανά, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης». Ήμασταν αραχτοί στην κερκίδα, η μάχη μαινόταν και χρειάστηκε να το βάλουμε στα πόδια όταν προέκυψε η ευκαιρία να τα πούμε με τον Quickshot (δηλαδή τον Trevor Henry), έναν σταθερά ενθουσιώδη caster που αποδείχθηκε ακριβώς το ίδιο ενθουσιώθης κι ευχάριστος και στη συζήτησή μας. Η καταγραφή της οποίας ακολουθεί ευθύς αμέσως.

Σταύρος Βέργος: Καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ στα LEC Finals παρέα με τον Quickshot. Χαιρόμαστε που σας έχουμε στην Αθήνα. Πώς αισθάνεστε; Νομίζω πως είναι η τρίτη σας επίσκεψη εδώ.
Quickshot: Ναι, ακριβώς! Έχω ξανάρθει τρεις φορές για δουλειά. Ήμουν εδώ για το Greek Legends πολλά χρόνια πριν και ακόμη οι fans μού στέλνουν φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί μου και καθώς παρακολουθούσαν το show και η υποστήριξη που παίρνω από την Αθήνα είναι αδιανόητη, οπότε είναι ξεχωριστό μέρος για μένα.


Σταύρος Βέργος: Ευχαριστούμε. Οι Ευρωπαίαι fans σας έχουν συνδέσει με την ιδέα της ενθουσιώδους περιγραφής κ.λπ. και από τα μέχρι τώρα φαίνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η χρονιά της Ευρώπης στο Παγκόσμιο. Πώς αισθάνεστε; Ποια είναι η αίσθησή σας για τις πιθανότητες της Ευρώπης;
Quickshot: Έχω πολλή αγωνία. Πολλή. Ποτέ δεν… Όχι, αυτό δεν… Από το 2015 έχουμε να δούμε δυο ομάδες του βεληνεκούς των G2 και Fnatic, ανάλογες του διδύμου Fnatic και Origen από την τελευταία φορά που είδαμε το Παγκόσμιο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτές οι ομάδες τώρα είναι καλύτερες από εκείνες τις ομάδες τότε. Νομίζω ότι η Ευρώπη του 2019 έχει την ικανότητα να πετύχει καθαρά ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκόσμιο. Εξαρτάται από το πώς θα πάει η φάση των ομίλων, εξαρτάται από τα ταιριάσματα, διότι αν οι Fnatic και οι G2 δεν κερδίσουν τον όμιλό τους, θα μπορούσαν να καταλήξουν να παίζουν στον προημιτελικό, ενδεχόμενο που με τρομάζει. Αυτό που με κρατά ενθουσιώδη όμως είναι που μπορείς να δεις άλλα πρωταθλήματα, τελικούς από LCK, LPL, LCS, πιστεύω ότι οι G2 και οι Fnatic μπορούν να κερδίσουν όλες εκείνες τις ομάδες και πως το μόνο που μπορεί να τους εμποδίσει είναι το ενδεχόμενο να κάνουν οι ίδιοι λάθη ή να συγκρατηθούν οι ίδιοι.

Σταύρος Βέργος: Καλώς. Παρότι προηγούμενα χρόνια οι ευρωπαϊκές ομάδες έδειχναν να ξεπερνούν τις κινεζικές, τα τελευταία ένα-δυο χρόνια φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο με τις κινεζικές ομάδες να λειτουργούν ως κρυπτονίτης για τις ευρωπαϊκές. Πέρυσι η Κορέα δεν ήταν στα καλύτερά της παρότι αυτήν την περίοδο SKT και Faker φαίνεται να είναι και πάλι σε φόρμα. Έχετε κατά νου κάποια ομάδα από αυτές τις δυο περιοχές που πιστεύετε ότι μπορεί να σταθεί κόντρα και στις δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης;
Quickshot: Απολύτως. Πιστεύω ότι στην Κίνα πρέπει να στρέψουμε πρώτα την προσοχή μας. Νομίζω πως αν κοιτάξεις πώς οι FunPlus Phoenix και οι RNG έπαιξαν στον τελικό τους, ήταν εξαιρετικά παρόμοιοι με G2 και Fnatic στο σημερινό τελικό. Αν απενεργοποιήσεις τα name tags και απλά παρακολουθήσεις τους champions, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Οπότε, πιστεύω, από άποψη στιλ, οι αγώνες θα είναι συναρπαστικοί, χαοτικοί σαν και αυτούς που βλέπουμε. Έχω λίγο άγχος για τους SKT πάντως. Νομίζω ότι το buff των SKT, οι SKT του Παγκοσμίου, ξέρεις, plot armour, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Όταν όμως βλέπω το LCK ως συνόλο, είναι μια από τις πιο αργές περιοχές στον κόσμο. Είναι από τις περιοχές με τη μικρότερη έμφαση στη δράση. Αν οι SKT σκαλώσουν και δεν μπορέσουν να περιορίσουν από νωρίς τους Fnatic ή τους G2, θα διαλυθούν. Οπότε δεν φοβάμαι τόσο ομάδες του LCK όσο του LPL σε αυτήν τη φάση. Το μόνο που δεν μπορείς να αγνοήσεις βέβαια είναι πως οι κορεατικές ομάδες πάντα προετοιμάζονται καλά. Οι κορεατικές ομάδες είναι πολύ καλές στο αμυντικό παιχνίδι. Είναι ικανές να παίξουν αλάνθαστα. Και αυτό είναι που χρειάζεται να πετύχει κάποιος προκειμένου να κρατήσει τους Fnatic και τους G2 μακριά.

Σταύρος Βέργος: Ωραία. Μια τελευταία ερώτηση. Αυτό το χρόνο το Παγκόσμιο θα λάβει χώρα στην Ευρώπη. Αισθάνεστε ότι το LEC, με το νέο στούντιο κ.λπ., το ότι επιτέλους κάνετε casting στην πόλη διαμονής τους τελευταίους μήνες… σας ενθουσιάζει όλο αυτό; Είναι κάτι που περιμένατε πως και πως;
Quickshot: Θα μιλήσω σε πολύ προσωπικό επίπεδο τώρα. Μιλάω ως Trevor Henry, ως άλλος ένας άνθρωπος. Είμαι εξαιρετικά τυχερός που έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, για αυτό το show, αυτό το παιχνίδι, σε διαφορετικές εκδηλώσεις. Και το λάτρεψα. Αλλά μεγαλώνω, έχω διαμέρισμα, κουτάβι, έχω σύζυγο και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα έχω το περιθώριο να επιστρέφω σπίτι μου κάθε μέρα. Το μόνο μέρος όπου θα κάνω shoutcasting αυτοπροσώπως, ζωντανά, θα είναι το Παρίσι. Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής μου που προκύπτει από το να γυρνάω στο ίδιο μου το σπίτι. Ωστόσο είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα δω fans από διαφορετικές χώρες, ότι θα βιώσω τη φωνή του Ibai, για πρώτη φορά, στην Ισπανία και ότι θα δω fans από άλλες χώρες να ακούν τους Chips και Noi στους τελικούς στο Παρίσι. Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορείς να αντιληφθείς μακριά από αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και ανυπομονώ να δει και ο υπόλοιπος κόσμος πόσο καλός είναι ο ευρωπαϊκός σχολιασμός. Θέλω να διαλυθεί ο υπόλοιπος κόσμος από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Σταύρος Βέργος: Ευχαριστούμε πολύ, ευχαριστούμε που καθίσατε να τα πούμε κι ελπίζουμε να σας δούμε και τέταρτη φορά στην Αθήνα.
Quickshot: Παρακαλώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*