Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nuki: Συνέντευξη με τους Έλληνες δημιουργούς του indie game

*
Οι δημιουργοί του indie hack and slash "Nuki", Δημήτρης Ανδρεάδης και Γιώργος Παπανικολάου,  οι οποίοι αποτελούν την ομάδα του "Moon Dagger Studio", μας παραχώρησαν συνέντευξη με αφορμή τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης (alpha-test) του παιχνιδιού τους το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μας παρουσιάζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα indie πόνημα, τις επιρροές, τις φιλοδοξίες αλλά και τις gaming προτιμήσεις τους.

Όσον αφορά αυτό καθ’ αυτό το παιχνίδι, ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού, ο οποίος ονομάζεται "Nuki", είναι ενδεδυμένος με μια στολή την οποία έραψε η γιαγιά του Κλωθώ, μία από τις τρεις Μοίρες. Με αυτή θα αποκτήσει ιδιαίτερες δυνάμεις και ικανότητες με τις οποίες καλείται να σώσει το χωριό του και ειδικά τα μικρά παιδιά καθώς έχουν καταληφθεί από το κακό. Μετά από Έπειτα από μια αλληλουχία μαχών και γρίφων, ο "Nuki" θα καταφέρει να προσελκύσει τη μοίρα του!




Όπως αναφέρουν και οι δημιουργοί του παιχνιδιού: «Στόχος είναι να γίνει ο "Nuki" ένα ολοκληρωμένο και αξιόλογο παιχνίδι που να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές του εξωτερικού. Γι' αυτό τον λόγο δόθηκε και η Alpha έκδοση στον κόσμο μόλις ήταν έτοιμη έτσι ώστε να πάρουμε κριτικές αλλά και να βρούμε σημεία βελτίωσης».

Ο καλύτερος τρόπος ώστε να βελτιωθεί μια δημιουργία είναι το feedback και όσοι ενδιαφέρεστε και έχετε ασχοληθεί με το παιχνίδι μπορείτε να συνδράμετε ανατρέχοντας στο ανωτέρω link ώστε να αφήσετε ένα σχόλιο. Όπως ανέφεραν και οι καλεσμένοι μας, η επικοινωνία της κοινότητας, η επαφή με τους δημιουργούς και η υγιής κριτική δημιουργεί όλα εκείνα τα πλαίσια διαλεκτικής μέσα από τα οποία προκύπτουν τις περισσότερες φορές εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του "Moon Dagger Studio" και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια παρουσίασης -ή, και γιατί όχι, ακόμα και ανάδειξης- ανεξάρτητων δημιουργών τόσο από την εγχώρια όσο και τη διεθνή σκηνή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*