Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γιώργος Βούρδουλας: Ένας Έλληνας στην Massive Entertainment (video)

*
Ο Γιώργος Βούρδουλας είναι ένας από τους level artists της Massive Entertainment και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδιού για το Division 2: Warlords of New York, η εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV επισκέφθηκε τα γραφεία της Massive Entertainment στο Μάλμε της Σουηδίας και μίλησε με τους υπεύθυνους στον τομέα ανάπτυξης και ήχου, ενώ κατέγραψε και μερικά πλάνα από το νέο περιεχόμενο που έρχεται.



Σε ότι αφορά τον Γιώργο, ο Παύλος Παπαπαύλου συνομίλησε μαζί του και τον ρώτησε για την καριέρα του, την πορεία του μέχρι την Massive και το Division, αλλά και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για Έλληνες στο game development. Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*