Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2019: Συνέντευξη με τον Cedric Mimouni, Xbox Category Manager για την Ελλάδα

*
Στο πλαίσιο της E3 2019, είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε άλλη μια φορά με τον Xbox Category Manager για την ελληνική αγορά, τον Cedric Mimouni. Η συζήτησή μας αφορούσε τόσο αυτά που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Xbox Briefing, όσο και γενικότερα το σήμερα και το αύριο της Microsoft και του Xbox, αλλά και την ελληνική αγορά. Αν μπορούμε να σταθούμε σε μερικά σημεία είναι πως η Microsoft θεωρεί την ελληνική αγορά μία σημαντική αγορά, εντοπίζει πως έχει αρκετούς gamers που παθιάζονται με τις νέες κυκλοφορίες και ως εκ τούτου θα συνεχίσει και φέτος τη διοργάνωση του Xbox Arena.

Ο υπεύθυνος του Xbox για την ελληνική αγορά τόνισε για άλλη μια φορά το όραμα της εταιρείας για τον gamer, το πως ενδιαφέρει την αμερικανική εταιρεία να τον αγκαλιάσει ασχέτως αν ασχολείται με κονσόλα ή PC και σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι το Xbox Game Pass Ultimate στην όλη στρατηγική της. Σχετικά με την απουσία πολλών νέων κυκλοφοριών για το φετινό πρόγραμμα, ο Cedric Mimouni σημείωσε πως υπάρχει συγκεκριμένο timing για κάθε ανακοίνωση και πως θα έρθουν κάποια πράγματα στο μέλλον.


Αναφορά έγινε ακόμη στις παραμέτρους συνεργασίας με Sony και Nintendo, στις φήμες για εμφάνιση στελέχους της Ninety στο Xbox Briefing, στη λειτουργία του xCloud, στη διάθεση του Project Scarlett στην ελληνική αγορά, στη θέση του λιανεμπορίου στο μέλλον της Microsoft και αρκετά ακόμη. Δείτε τη συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • ''έχουμε ανακοινώσει 60 παιχνίδια''
      *αρχίζει να μετράει στα δάκτυλα του χεριού τα σημαντικά από αυτά
      Gears , Ori , Flight Simulator...Bleeding Edge (ούτε μια παλάμη δεν γέμισε ο θεούλης :p)
      Για ποιόν ακριβώς λόγο να επενδύσουμε στο Xbox όταν δεν ενθουσιάζονται ούτε καν οι ίδιοι για τα exclusive παιχνίδια που προσφέρουν ??

*