Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

$2 εκ. τα κέρδη του SUPERHOT VR μέσα σε επτά ημέρες

*
Μπορεί η τεχνολογία VR να μην έχει κάνει ακόμα το μεγάλο άλμα στην καρδιά των gamers, παρόλα αυτά έχει πραγματοποιήσει αρκετά βήματα προόδου. Από τη μια το Blood & Truth στο PSVR, από την άλλη τα Boneworks και Half-Life: Alyx σε PC που ωθούν την τεχνολογία στα όριά της, μας θυμίζουν οτι δεν αργεί η εποχή που το VR θα βρει μια θέση στον κόσμο του mainstream.

Όσο για το νικήτη της τρέχουσας εορταστικής περιόδου, δεν είναι άλλο από το SUPERHOT VR. Με μια ματιά στα νούμερα πωλήσεων του παιχνιδιού, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι gamers "έπεσαν" πάνω του μαζικά. Δεν είναι λίγα τα έσοδα $2 εκ. μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Αν δεν το έχετε αποκτήσει ακόμα, λογικά θα πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία. Κάτι θα ξέρουν οι κάτοχοι Index, HTC Vive, Oculus και PSVR που το έχουν ως τώρα προσθέσει στη συλλογή τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*