Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

$967 εκ. ξόδεψαν οι Αμερικανοί σε αγορές action games για φορητές συσκευές το 2021

*
Νέα δημοσίευση της εταιρείας αναλύσεων Sensor Tower αναφέρει ότι μέσα στο 2021, οι κάτοικοι των ΗΠΑ ξόδεψαν $967 εκ. με σκοπό την αγορά action games για φορητές συσκευές. Το νούμερο αυτό αντικατοπτρίζει αύξηση των εσόδων για το είδος κατά 69% σε σχέση με το 2020.

Το είδος με την δεύτερη μεγαλύτερη άνοδο είναι το επονομαζόμενο και ως hypercasual, με το κοινό να ξοδεύει $111 εκ. δηλαδή 43% περισσότερα από έτος σε έτος. Στην τρίτη θέση η κατηγορία tabletop με αύξηση της τάξης του 35,4% το 2021, κάτι που αντιστοιχεί σε $772,5 εκ.


Τα action games που συγκέντρωσαν τα περισσότερα χρήτα αήταν το Genshin Imapact της MiHoYo, το Marvel Contest of Champions της Kabam και το Dragon Ball Legends της Bandai Namco. Στην κορυφή το Genshin Impact, με τους παίκτες να ξοδεύουν $406 εκ. το προηγούμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*