Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκρως επιτυχημένη η ως τώρα πορεια του PGA Tour 2K21

*
Η 2K Sports διευρύνει συνεχώς τον κατάλογό της και όπως φαίνεται το κοινό ανταποκρίνεται θετικά. Τούτο είναι ξεκάθαρο από τα δύο εκατομμυρια αντίτυπα του PGA Tour 2K21 που έχουν πουληθεί ως σήμερα, γεγονός που τόνισε ιδιαίτερα ο Strauss Zelnick, επικεφαλής της Take-Two, δηλώνοντας ότι η εταιρεία μολις έχει ξεκινήσει με τη σειρά.

"Όσον αφοά το PGA Tour 2K, είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόδοσή του. Θα ήθελα να πω ότι δεν έχουμε εκπλάγεί. Προσωπικά μόνο αισθάνομαι μια μικρή έκπληξη, τα πηγαίνει περίφημα, έχουμε πουλήσει περίπου 2 εκατομμύρια αντίτυπα που είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Και μόλις ξεκινήσαμε", ήταν τα λόγια του Zelnick. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν πλάνα για να προχωρήσει το franchise και να καταστεί κερδοφόρο για πολλά χρόνια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*