Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα αστέρι και μια πέτρα πρωταγωνιστούν στο Pode (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η developer Henchman & Goon, το cooperative puzzle game Pode πρόκειται να λανσαριστεί για PC στις 3 Απριλίου 2020, με τιμή €15,99. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για Nintendo Switch και PlayStation 4. Όσοι θέλουν να προβούν σε προπαραγγελία, μπορούν να το πραγματοποιήσουν κάνοντας κλικ εδώ. Μάλιστα, όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν το Pode πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα έχουν έκπτωση 15%.

Πρωταγωνιστές του Pode είναι μια πέτρα και ενα αστέρι που έχει πέσει στη Γη. Οι δυό τους θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν αρχαία puzzles, σε ένα περιβάλλον που είναι εμπνευσμένο από τη Νορβηγική τέχνη και κουλτούρα. Ταξιδέυοντας μέσα σε ένα μυστηριώδες, μαγικό βουνό, οι Bulder και Glo θα δώσουν ζωή σε έναν αρχαίο κόσμο και θα εξερευνήσουν τα ερείπια ενός ξεχασμένου πολιτισμού. Μόνο βοηθώντας ο ένας τον άλλο θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του Mount Fjellheim.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*