Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα μη ανακοινωμένο AAA από τα μεγάλα franchises της Ubisoft έρχεται μέσα στη χρονιά

*
Το οικονομικό έτος της Ubisoft ξεκίνησε τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2021, ωστόσο μέχρι τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα ΑΑΑ game από τα μεγάλα franchises της γαλλικής εταιρείας. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως τα πλάνα της για όλο το οικονομικό έτος και μέσα σε αυτά βρίσκεται και αυτό το παιχνίδι. Αναλυτικά, μέσα στους επόμενους 11 (πλέον) μήνες θα πρέπει να υπολογίζουμε τις κυκλοφορίες των: Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters, Unannounced AAA game, Roller Champions, Brawlhalla, Tom Clancy’s Elite Squad (mobile) και άλλων.



Σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις τίτλων λόγω κορονοϊού, ο Yves Guillemot σημείωσε πως τα πλάνα της εταιρείας παραμένουν ως έχουν και δεν αλλάζουν λόγω της κατάστασης. Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε κυκλοφορία θα έχουμε τους επόμενους μήνες πάντως. Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για το trailer του Assassin’s Creed Valhalla μπορείτε να δείτε και στη συνέχεια.



Τέλος, από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προέκυψαν από την ενημέρωση των επενδυτών είναι πως 11 παιχνίδια της Ubisoft έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι τα Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Origins, Tom Clancy's The Division, Tom Clancy's The Division 2, Far Cry 4, Far Cry 5, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Watch Dogs και Watch Dogs 2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*