Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ανακοίνωση για το Need for Speed τη Δευτέρα

*
Όπως φαίνεται, το νεότερο post στον επίσημο λογαριασμό του Need for Speed στο Twitter, είναι πολύ πιθανό να παραπέμπει αποκάλυψη πληροφοριών για το μέλλον της σειράς, την προσεχή Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020. Δεν είναι λίγες οι φορές που στη φωτογραφία υπάρχει το νούμερο 510 (5/10/2020) και προφανώς η εταιρεία θέλει να τυπώσουμε καλά στο μυαλό μας την ημερομηνία.

Πληροφορίες του Enternity αναφέρουν ότι η ανακοίνωση θα αφορά το Need for Speed Remastered. Με δεδομένο το ότι στην εικόνα αναγράφεται Delivery 0800 και τα κεντρικά γραφεία της Electornic Arts βρίσκονται στην Καλιφόρνια, με την οποία έχουμε διαφορά 10 ώρες, το πιο λογικό είναι η όποια αποκάλυψη να πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας.


Μείνετε συντονισμένοι. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*