Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ευρώπη το PUBG Lite για PC χαμηλών δυνατοτήτων

*
Αν και η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτής που κυκλοφορεί ήδη, σύντομα θα μπορείτε να παίξετε PUBG στο PC σας εντελώς δωρεάν. Γνωστό και ως PUBG Project Thai, το PUBG Lite είναι μια έκδοση για υπολογιστές χαμηλών δυνατοτήτων.

Η διανομή της open beta είχε ξεκινήσει απο ασιατικές χώρες και πλέον επεκτείνεται και σε αρκετές ευρωπαϊκές από 10 Οκτωβρίου 2019. Οι προ-εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και αν στείλετε τη σχετική δήλωση πριν τις 8 Οκτωβρίου θα λάβετε ως δώρο τα M416 και AKM weapon skins.

Η βασική εμπειρία που προσφέρει το PUBG Lite είναι ίδια με εκείνη της πλήρους έκδοσης και έρχεται με ένα 4v4 mode. Σύμφωνα με την περιγραφή, η δράση θα εκτυλίσεται σε μια ερημωμένη αποθήκη, περιτριγυρισμένη από containers και οχήματα. Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τα 40 eliminations.


Η ομάδα ανάπτυξης έχει φροντίσει για την ύπαρξη των απαραίτητων seasons και battle passes, τα οποία αντιπροσωπεύονται από το δωρεάν Lite Pass, που προσφέρει έξτρα αποστολές και in-game item rewards. Εάν όμως έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε χρήματα θα υπάρχουν το Lite Pass: Premium και το Lite Pass Premium Plus, με περισσότερα rewards. Εκτός από αυτά θα βρείτε Collector's Crates και Special Crates, που θα μπορείτε να αποκτήσετε έναντι νέου in-game currency που ονομάζεται L-Coin. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*