Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στις δυτικές χώρες το Seven Pirates H (trailer)

H eastasiasoft θα κυκλοφορήσει το Seven Pirates H στις δυτικές χώρες αποκλειστικά για το Nintendo Switch, την Άνοιξη του 2022. Θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs που έχουν γίνει διαθέσιμα για την ιαπωνική έκδοση του PS Vita και η ομάδα ανάπτυξης έχει αναβαθμίσει τον οπτικό τομέα με γραφικά υψηλής ανάλυσης.

Με βάση το σενάριο η νεαρή πειρατίνα Parute Kairi και το τερατάκι Otton έχουν βάλει σκοπό να βρουν τους χαμένους θησαυρούς της Monsupi Sea. Αποφασισμένη να χαράξει ο όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία, η πρωταγωνίστρια ανοίγει πανιά έχοντας στο χέρι της τη μαγική της πυξίδα και μια νέα συντροφιά από τερατόμορφες υπάρξεις. Όμως οι κατάσταση παίρνει γρήγορα δραματική τροπή καθώς η Parute αποκαλύπτει δυσάρεστες αλήθειες για τον βασιλεία που κυβερνάει τη Monsupi Sea, που θα οδηγήσουν σε μία σφοδρή σύγκρουση η οποία θα διχάσει το πλήρωμά της.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*