Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στις κονσόλες το Rainswept (trailer)

Η 2Awesome Studio ανακοίνωσε πως η έκδοση του Rainswept για κονσόλες θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου για PlayStation 4, 22 Ιουλίου για Xbox One και 24 Ιουλίου για Nintendo Switch στην τιμή των €9,99.

Ο τίτλος της Frostwood Interactive κυκλοφόρησε αρχικά στο Steam τον Φεβρουάριο του 2019 και η έκδοση για τις κονσόλες θα περιλαμβάνει όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο μέχρι τώρα, μαζί με επιλογή για αναδιαμόρφωσή του χειρισμού και διαφοροποιημένο save system.


Το Rainswept είναι ένα adventure μυστηρίου που μας βάζει στον ρόλο του ντέντεκτιβ Michael Stone, ο οποίος εξιχνιάζει μια υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός ζευγαριού σε μια μικρή πόλη του Pineview. Με την βοήθεια της τοπικής αστυνομίας αλλά και με τις μαρτυρίες των κατοίκων, ο ντέντεκτιβ Stone θα βυθιστεί σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά και ίντριγκες γύρω από την ζωή του ζευγαριού, αλλά και της ιδίας της πόλης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το συγκεκριμένο game φαίνεται ότι είναι περίεργα ενδιαφέρον...
      Πιστεύω πως θα τραβήξει συγκεκριμένο κοινό.

*