Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Nintendo Switch το Dungeon and Puzzles (trailer)

Το 2D spatial logic & ability switch puzzle game Dungeon and Puzzles θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, μέσω του eShop της κονσόλας την 1η Απριλίου 2021, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Digital Crafter και η developer Nekolyst. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC μέσω Steam.

Το Dungeon and Puzzles είναι χωρισμένο σε 150 επίπεδα. Οι παίκτες μπορούν να αλλάζουν τις ικανότητές τους, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό εξοπλισμό. Με ένα σπαθί μπορείτε να σκοτώνετε τα τέρατα που βρίσκονται γύρω σας, ενώ με ένα τόξο να πραγματοποιείτε επιθέσεις από μακρινή απόσταση. Χρησιμοποιώντας μία ασπίδα μπορείτε να σπρώχνετε τα εμπόδια, ενώ φορώντας ειδικά γάντια μπορείτε να φέρνετε κοντά σας τα τέρατα. Όμως θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν προβείτε στην επόμενη κίνηση. Σκοτώνοντας όλα τα τέρατα και βρίσκοντας την έξοδο, ολοκληρώνετε το κάθε επίπεδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*