Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο PlayStation 4 το Bubble Bobble 4 Friends (trailer)

*
Ποιος gamer διαβάζει τον τίτλο Bubble Bobble και δεν κάνει αυτομάτως ένα ταξίδι σε χρυσές εποχές; Αφορμή για κάτι τέτοιο δίνει τώρα η Taito, που ανακοίνωσε ότι το Bubble Bobble 4 Friends πρόκειται να κυκλοφορήσει και για PlayStation 4, δίχως για την ώρα να γνωρίζουμε το πότε.

Η έκδοση για τη νεότερη κονσόλα της Sony θα λανσαριστεί με όλα τα επιπλέον επίπεδα που θα προστεθούν στην αντίστοιχη για Nintendo Switch μέσω μελλοντικών updates και εννοείται πως θα περιλαμβάνει το original Bubble Bobble.


Οι δίδυμοι Bub και Bob επιστρέφουν για ένα ακόμα μαγικό ταξίδι και αυτή τη φορά θα έχουν την βοήθεια των φίλων τους, στην προσπάθειά τους να στείλουν μια και καλή τον μάγο Bonner στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πλέον, υπάρχει υποστήριξη για co-op τεσσάρων παικτών, που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της διασκέδασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*