Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται μέσα στο 2021 το Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey (trailer)

H ομάδα ανάπτυξης Survios ανακοίνωσε πως το Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 με υποστήριξη για PlayStation VR μέσα στο 2021. Ο τίτλος λανσαρίστηκε για πρώτη φορά ως VR-Exclusive για το Oculus VR στις 20 Μαΐου. Το παιχνίδι όπως προαναφέραμε θα υποστηρίζει virtual reality και non-virtual reality gameplay. Για την πρώτη περίπτωση, θα είναι συμβατό με τα controllers του PlayStation Move και με το DualShock 4 controller, ενώ για non-virtual reality gameplay, θα είναι συμβατό με το DualShock 4 controller του PlayStation 4 και με το DualSense controller του PlayStation 5.

Πέρα από το κλασσικό campaign mode, ο τίτλος θα περιλαμβάνει δύο νέα modes: To Infinite Mode για όσους επιδιώκουν το high score και το Duel Mode, γρήγορες online μάχες one-versus-one με Quickmatch support και στις τρεις πλατφόρμες.

Δείτε παρακάτω το trailer της ανακοίνωσης


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*