Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PC το Paper Beast: Folded Edition (trailer)

Plug In Digital και Pixel Reef ανακοίνωσαν ότι, το Paper Beast: Folded Edition θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 20 Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για μια έκδοση του παιχνιδιού η οποία δεν απαιτεί VR headset, όπως το Paper Beast που λανσαρίστηκε για PlayStation VR τον περασμενο Μάρτιο και για PC πριν δύο μήνες. Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, η Folded Edition θα έρθει και στο PlayStation 4.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν μια περιοχή που είναι κρυμμένη στην αχανή μνήμη των data servers. Ο κόσμος είναι γεμάτος από οργανισμούς φτιαχμένους από χαρτί και υπόσχεται περιπέτεια virtual reality γεμάτη εκπλήξεις. Βασικό στοιχείο του gameplay είναι η επίλυση γρίφων, παίζοντας με τα στοιχεία της φύσης καθώς και το περιβάλλον αλλά και η συνύπάρξη με άλλες μορφές ζωής. Οι επιλογές των παικτών είναι εκείνες που διαμορφώνουν το σύμπαν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*